“Get Real”, het boek voor wie elke dag zijn goesting wil doen
Get-real-2

Lien De Pau heb ik leren kennen als oprichtster van het netwerk voor vrouwelijke ondernemers Zeker van haar Zaak. Ze is ongeveer even oud als ik en trekt nu al een aantal jaar de wereld rond als digitale nomade. Hoe ze die levensstijl financiert? Door onderneemster te zijn. Zo heeft ze de laatste jaren al verschillende bedrijven opgericht en tot bloei gebracht, waarna ze weer op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging (en een nieuwe locatie). Haar uitgangspunt? Haar goesting doen. En daarover gaat ook haar eerste boek, “Get Real”.

Toen ik het boek las, voelde ik meteen haar enthousiasme. Ze heeft haar weg gevonden naar een levensstijl die volledig op haar wensen is afgestemd en ze wilt je inspireren om ook uit de dagelijkse routine te breken en je eigen weg te vinden. Weg met de gouden kooi van het vaste contract, de dagelijkse race tegen de klok en het weekend vol verplichte ontspanning! Het wordt tijd dat we lak durven hebben aan wat anderen van ons denken. En de eerste stap begint natuurlijk bij onszelf.

Weet jij eigenlijk wel wat je echt graag wil in het leven? Waarom loop jij op deze aardbol rond, wat is jouw unieke pad? Om dat te ontdekken, geeft Lien in haar boek een aantal tips, zoals de oefening van Steve Pavlina: neem een blad papier, zet daarop de vraag “Wat is het echte doel van mijn leven?” en schrijf het eerste op dat in je hoofd opkomt. Blijf dit doen tot je een antwoord opschrijft waarvan je moet huilen.

Dus: gedaan met de excuses! Neem dat blad papier en begin eraan. En als de twijfel toch weer de kop opsteekt, denk dan “Och, Get Real!” en richt je op wat je echt belangrijk vindt… of lees nog eens het boek van Lien De Pau voor de nodige inspiratie.

https://home/transl1q/wordatlas.be.getrealbylien.com/